Vi får många återkommande frågor till MTB-kursen. Här har vi besvarat flertal av dem, kolla gärna här först innan du skickar en ny fråga till oss.
Det är helt omöjligt att svara på rak arm, de är alltför många faktorer som spelar in. Din kroppstyp, din körstil, ditt huvudintresse inom cykling och även din ekonomi. Vi brukar alltid rekommendera nybörjare att skapa en kontakt med en cykelhandlare på orten för att få hjälp i början, det lönar sig i det långa loppet.
Självklart kan du det. Kursen är för nybörjare även om vi visar en del lite svårare saker också. Vi har haft deltagare från helt olika bakgrund, rena nybörjare till folk som behöver finslipa sin teknik lite då de håller på med multisport eller vill utöka träningsvariationen då de håller på med triathlon. Alla kan lära sig något i sitt eget tempo. Vi är flera ledare med på varje kurs och vi anpassar oss till olika deltagarnivåer.
Åldersgränsen är 18 år eller att du deltar tillsammans med målsman.
Nej, det har vi tyvärr inte men om du är beredd att resa lite kan du gå en kurs för bara tjejer i Stockholm. Kika in på BikeAcademy